Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

Advertentie laten maken

Doelgericht en opvallend met de focus op jouw doelgroep

Opvalende advertentie laten maken?

Advertenties heb je in alle vormen en maten. Van online advertenties voor websites, facebook, instagram of andere platformen tot offline advertenties in magazines en billboards. Wil je een advertentie laten maken, dan is de eerste vraag: wie is de doelgroep en wat wil je met de advertentie bereiken. Daarna kijken we naar het formaat en de huisstijl van je bedrijf zodat de advertentie volledig aansluit bij jouw visie en identiteit. 

Met meer dan 10 jaar ervaring ontwerpen we een advertentie die kracht uitstraalt en de lezer aanzet tot actie, zoals het bezoeken van je website of het aanschaffen van een product.

Advertentie laten ontwerpen

Professioneel ontwerp in 3 stappen

Kennismaken

In dit intake gesprek bespreken wij welke wensen/eisen je aan de advertentie(s) stelt. We gaan het dan hebben over zaken als kleurgebruik, design,  doelgroep, stijl etc.

Ontwerpfase

Tijdens de ontwerfase maken we 3 verschillende advertenties die aansluiten bij de doelstelling, doelgroep en je bedrijf. 

Feedback & Edit

Zodra de concepten klaar komen we bij je terug voor feedback. Het beste ontwerp blijven we aanpassen tot je voor 100% tevreden bent. 

Online advertenties

Online advertenties komen vaak voor op websites in de vorm van banners of reclameblokken. Daarnaast ontwerpen we veel socialmedia advertenties voor Facebook, Instagram en Snapchat. Wil je een product of dienst promoten via Facebook? Of een banner van de uitverkoop op uw website? Ons team van grafisch vormgevers ontwerpen echte aandachttrekkers en zetten de lezer aan tot actie. 

Social media advertentie

Offline advertenties

Met offline advertenties wordt al het drukwerk bedoeld: posters, reclameborden, verpakkingen, magazines en huis-aan-huis bladen. Met alle online media zou je bijna denken dat adverteren in print geen werking meer zou hebben. Niets is minder waar. De grote kracht van adverteren blijft herhaling. Hoe vaker men je voorbij ziet komen met een advertentie, hoe meer top-of-mind jouw onderneming of product wordt.

Focus reclameborden

Social media campagne

Wil je een advertentie laten maken? Dan regelen we alles van A tot Z!  Naast het ontwerp kunnen we je ook helpen met het opzetten van een online marketing campagne voor Facebook en Instagram. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Tevredenheidsgarantie

Onze werkwijze is simpel. Onze vormgevers ontwerpen 3 unieke ontwerpen. Het beste ontwerp blijven we aanpassen tot deze volledig naar wens is. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Luister niet naar ons, luister naar de ondernemers die al ervaring hebben met onze werkwijze en expertise.

Beoordelingen

Na elk project sturen we altijd een tevredenheidsonderzoek. Zo proberen we onze service te verbeteren om je nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Ontwikkeling en vormgeving
85%
Prijs kwaliteitsverhouding
95%
Service
90%

Vraag vandaag nog een offerte aan

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.