Waar kunnen we u mee helpen?

Creativ Media

Adres 
Rijkstraatweg 539
2025DE Haarlem
(Bezoek op afspraak)

Contactgegevens
? 06-403 177 06
? Mail ons

Administratie
KVK: 68324138
BTW: NL002338772B28
IBAN: NL63 INGB 0007 1396 38

Neem gerust contact op

We vinden het leuk om met u in contact te komen. Gebruik het onderstaande contactformulier of onze contactgegevens om contact met ons op te nemen. Natuurlijk zijn we ook te vinden en contacteren via social media!

Veelgestelde vragen

Direct verder zonder te wachten op een reactie? Bekijk de onderstaande FAQ:

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De gemiddelde levertijd voor de Chipped Card of Chip’d Smart Button is 2 tot 3 werkdagen. Bij de interactieve visitekaartjes is dit 8 tot 10 werkdagen en kan het bij grotere oplages oplopen. Is uw bestelling meer dan een week te laat? Neem dan contact op via [email protected] of via het contactformulier.

Wat kost een website of webshop?

Dit is een vraag die bijna elke ondernemer aan ons stelt. Een professionele website die goed scoort in Google kost nou eenmaal geld, zeker in onze branche is goedkoop meestal duurkoop. De websites die wij ontwikkelen kosten gemiddeld tussen de € 800 en de € 1300, de webshops tussen de € 1500 en de € 2500.

Ontwikkelen jullie ook websites in WordPress?

Natuurlijk, WordPress is het meest gebruikte platform ter wereld en daarnaast ons specialisme! Naast WordPress en Woocommerce gebruiken we ook Joomla, Opencart en Magento.

Kan ik me aanmelden als wederverkoper?

Ja dat is mogelijk! Wedervekopers hebben de mogelijkheid om de Chipped Designs producten toe te voegen aan hun eigen assortiment. Als wederverkoper profiteert u van een gereduceerd tarief en bent u vrij in het bepalen van de verkoopprijs. Interesse? Neem dan contact op.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Door telefonisch contact op te nemen via 06-40317706. Krijgt u geen gehoor? Probeer uw vraag te stellen via Whatsapp, zodra we beschikbaar zijn krijgt u direct een reactie.

Kopje koffie?

Gewoon even kennis maken met een kopje koffie? Maak gerust een afspraak!