Een opvallende flyer laten maken?

Ontworpen in uw huisstijl

Een flyer laten maken die uw klanten aanzet tot actie?

Wilt u een professionele flyer laten maken? Ons team van vormgevers zorgen voor een uniek design dat aansluit bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Een flyer kan bedoeld zijn om interesse te wekken bij nieuwe klanten of juist om bestaande klanten nieuwe informatie te sturen.  De flyer moet opvallen en de klant aanzetten tot actie. Bijvoorbeeld door het kopen van uw product of het bezoeken van uw website. Onze vormgevers zijn hier van op de hoogte en verzorgen het hele pakket.

 

  1. Een van onze vormgevers komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen vast te stellen
  2. Er wordt een offerte opgesteld voor de werkzaamheden.
  3. Er worden 3 concepten ontworpen door onze grafisch vormgevers.
  4. Het concept mag kosteloos aangepast worden.
  5. Project afgerond? Dan regelen wij ook het drukwerk!

Flyer_Spanish_Harlem

Interactieve flyers laten maken

Chipped Designs | De connectie tussen uw offline en online netwerk

Een flyer die uw klanten doorstuurd naar een website, offerte formulier of social media account? Chipped Designs maakt het mogelijk!

 

Steeds meer ondernemers vinden offline promotiemateriaal achterhaald en gaan over tot online promotie. Maar wat nou als we fysiek promotiemateriaal verbinden met uw online netwerk? Wij ontwerpen uw promotiemateriaal en implementeren hier een onzichtbare chip in. Deze chip programmeren we met een opdracht, zoals het bezoeken van uw website of het uitwisselen van contactgegevens.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Ontworpen in uw huisstijl

Een flyer is een marketingcommunicatiemiddel om uw boodschap over te brengen naar de klant. Om uw bedrijf kenbaar te maken is het belangrijk dat de flyer exact dezelfde uitstraling heeft als uw organisatie. Om herkenning op te roepen wordt de flyer compleet ontworpen naar de huisstijl van uw onderneming. Heeft u nog geen huisstijl? Geen probleem!  Onze creatieve vormgevers ontwerpen 3 unieke concepten zodat u zelf kan kiezen welke het beste aansluit bij uw onderneming.

Een echte aandachttrekker

We kunnen allemaal in Word tekst op papier zetten met een paar foto’s erbij. Meestal zijn dit soort posters of flyers geen aandachttrekkers. Het heeft geen professionele uitstraling waardoor de betrouwbaarheid minder wordt. Als u opzoek bent naar een professionele flyer met de uitstraling van uw bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team ontwerpt echte aandachttrekkers waar uw product of dienst in de schijnwerpers wordt gezet. Voor meer voorbeelden kunt u ons portfolio bekijken.

Het proces

Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek om uw wensen vast te stellen en een beter beeld te krijgen van uw bedrijf. Als dit beeld is gevormd gaan onze vormgevers aan de slag met het eerste ontwerp. Het eerste ontwerp bestaat uit 3 concepten waar u uit kan kiezen. Deze kan u kosteloos blijven aanpassen

Tevredenheidsgarantie

Onze werkwijze is simpel. U verteld onze vormgevers uw ideeën en zei overtreffen uw verwachting. Wij streven ernaar dat het ontwerp helemaal voldoet aan al uw wensen. Daarom ontwerpen onze vormgevers altijd 3 unieke concepten en kan u het ontwerp kosteloos blijven aanpassen tot het compleet naar wens is. Onze vormgevers gaan altijd voor een perfect eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.