Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

Opvallende flyer laten maken

Volledig ontworpen in jouw huisstijl

Een flyer laten maken die lezers aanzet tot actie

3 ontwerpen op maat vanaf € 199,00

Wil je een professionele flyer laten maken? Creativ Media verzorgt een uniek ontwerp dat aansluit bij jou wensen en de huisstijl van je bedrijf. Een flyer kan bedoeld zijn om interesse te wekken bij nieuwe klanten of juist om bestaande klanten nieuwe informatie te sturen. Wat je doelstelling ook is, wij maken een opvallende flyer die de lezers aanzet tot actie. 

Samen gaan we kijken naar het doel dat je voor ogen hebt en hoe we dat het beste kunnen vertalen naar een professioneel flyer ontwerp. We regelen alles van A tot Z en verzorgen zelfs het drukwerk.

Flyer spanish harlem

Flyer laten ontwerpen, hoe werkt het?

Kennismaken

Samen kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we de wensen/eisen die je aan het flyer ontwerp stelt. We gaan het o.a. hebben over kleurgebruik, design, doelgroep, stijl en natuurlijk je doelstelling.

Ontwerpfase

Tijdens de ontwerpfase gaan we de flyer ontwerpen. Onze vormgevers maken 3 verschillende concepten die volledig aansluiten bij jouw identiteit.

Feedback & Edit

Zodra de ontwerpen klaar komen we bij je terug voor feedback. Het beste ontwerp gaan we helemaal perfectionaliseren tot je voor 100% tevreden bent. 

Interactieve kaarten

Interactieve flyers laten maken

Connect met je website, shop of socials

Een productflyer die lezers direct doorstuurd naar je webshop of een informatieflyer gekoppeld aan een brochure? Met interactieve flyers trek je de aandacht van elke lezer en onderscheid je je van de massa. 

Heb je een professionele flyer laten maken? Dan regelen we het drukwerk en verbinden we de flyers met een online netwerk via NFC-chips of een QR-code. De NFC-chips worden vervolgens geprogrammeerd met een opdracht, zoals het bezoeken van je website, openen van een video of het uitwisselen van contactgegevens. De NFC-chips worden bedrukt met bijvoorbeeld je logo of een social media icoon zodat ze perfect aansluiten bij het flyer ontwerp.

Bekijk alle NFC producten in de webshop.

Extra interactie, leads en sales via NFC

NFC Flyer

Ontworpen in jouw huisstijl

Een flyer is een marketingcommunicatiemiddel om je boodschap over te brengen naar de klant. Om je bedrijf kenbaar te maken is het belangrijk dat de flyer exact dezelfde uitstraling heeft als jouw organisatie. Daarom wordt de flyer op maat ontworpen in jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Echte aandachttrekkers

We kunnen allemaal in Word tekst op papier zetten met een paar foto’s erbij. Meestal zijn dit soort posters of flyers geen aandachttrekkers maar ontwerpen die ten koste gaan van de betrouwbaarheid en interactie van je bedrijf. Wil je een flyer laten maken die volledig aansluit bij jouw identiteit én lezers aanzet tot actie? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Ons team ontwerpt echte aandachttrekkers waar jouw product of dienst in de schijnwerpers wordt gezet. Bekijk ons portfolio voor meer voorbeelden.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Luister niet naar ons, luister naar de ervaringen van ondernemers die al een logo hebben laten maken door Creativ Media:

Beoordelingen Flyers

Na elk project sturen we altijd een tevredenheidsonderzoek. Zo proberen we onze service te verbeteren om je nog beter van dienst te kunnen zijn. 

 

Ontwikkeling en vormgeving
85%
Prijs kwaliteitsverhouding
95%
Service
90%

Ook een flyer ontwerp laten maken?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.