Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

Hoger in Google met SEO

Domineer de zoekresultaten voor meer bezoekers

Jouw website hoger in Google

Meer bezoekers, conversies en omzet met SEO

Een verkoop begint meestal met een zoekresultaat in Google. Hoe hoger de positie van je website, hoe groter de kans dat bezoeker op jouw website terecht komt. Sta je daar niet tussen? Dan loop je een hoop omzet mis!

Als SEO specialist is het onze missie om een top positie te behalen voor jouw website of webshop. Goede SEO zorgt er niet alleen voor dat je op dagelijkse basis veel gratis bezoekers naar je site trekt. Het draagt ook enorm bij aan de autoriteit en betrouwbaarheid van je website. De ‘eerste‘ is vaak de ‘beste‘ in de ogen van een bezoeker. In tegenstelling tot bij social media berichten of een advertentie profiteer je 24/7 van een hoge ranking in Google. 

  • We analyseren de meest geschikte zoekwoorden en passen deze toe.
  • Optimaliseren de techniek en snelheid voor betere prestaties.
  • En zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan.
Hoger in Google

Een hoge positie in Google zorgt voor:

Waardevolle bezoekers

Elke verkoop begint met een zoekopdracht in Google. Door zoekwoorden te gebruiken bereik je exact de juiste doelgroep wat de kans op conversies vergroot.

Autoriteit en vertrouwen

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. De eerste resultaten zijn in de ogen van bezoekers meestal de beste optie. 

Besparing

Goede SEO zorgt voor een blijvend resultaat. Met advertenties profiteer je alleen van de voordelen zolang de campagne loopt.

Wij maken je website vindbaar

Een website laten maken is één ding, maar deze moet wel gevonden worden. Wij maken je website vindbaar door de content, techniek en snelheid te optimaliseren met speciale SEO-technieken. 

We doen geen voorstel zonder dat we weten hoe de website nu presteert. Bij de kennismaking kijken we eerst naar de zoekwoorden die voor jouw bedrijf het belangrijkst zijn. Daarnaast kijken we naar de structuur, codering, media en snelheid van de website.  Dit onderzoek brengt deze prestaties in kaart zodat we een voorstel op maat kunnen maken. Zo leggen we de basis voor een goede samenwerking en een winstgevende SEO campagne.

Zoekmachine optimalisatie
Seo technieken

Hoger in Google met SEO of SEA?

SEO en SEA zijn beide online marketing strategieën die gebruikt worden om een hogere positie in Google te bemachtigen. Met beide strategieën wordt gebruik gemaakt van zoekwoorden en zoekresultaten om zo meer potentiële klanten te bereiken. Maar wat zijn nou eigenlijk de belangrijkste verschillen? 

  1. Bij SEO heb je niet te maken met advertentiebudgetten. Als je website eenmaal gevonden wordt in Google, dan is elke klik vervolgens gratis. SEA werkt met een biedsysteem waardoor de prijs (per klik) aardig kan oplopen. 
  2. Het resultaat van SEO is blijvend, mits het goed wordt bijgehouden. Bij SEA verdwijnt je positie zodra de campagne stopt of als een concurrent een hoger bod plaatst op hetzelfde zoekwoord.
  3. Google hecht meer waarde aan websites die geoptimaliseerd zijn met SEO-technieken. Zo heb je kans op ‘sitelinks’ of een ‘featured snippet’. Dit zijn onderdelen in Google die extra opvallen voor gebruikers.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Luister niet naar ons, luister naar de ervaringen van ondernemers die al een website hebben laten maken door Creativ Media:

Beoordelingen

Na elk project sturen we altijd een tevredenheidsonderzoek. Zo proberen we onze service te verbeteren om je nog beter van dienst te kunnen zijn. 

 

Ontwikkeling en vormgeving
90%
Prijs kwaliteitsverhouding
85%
Gebruikersvriendelijkheid
85%
Service
95%

Jouw website ook hoger in Google?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.