Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

Huisstijl laten maken

Een visuele identiteit die aansluit bij jouw onderneming

Professionele huisstijl laten maken

Als ondernemers wil je altijd een perfecte indruk achterlaten met je bedrijf. Een professionele huisstijl laten maken is daarom van groot belang. Het gaat daarbij niet alleen om een logo ontwerpen. Bij het ontwikkelen van een huisstijl spelen ook kleurgebruik, typografie, vorm en de opmaak een belangrijke rol.

Bij een professionele huisstijl worden al deze elementent consistent gebruikt voor alle communicatiemiddelen. Uiteraard begint de huisstijl bij het logo maar alle elementen moeten terugkomen op de website, e-mails, facturen, visitekaartjes en overig drukwerk. Al deze elementen samen vormen de identiteit van jouw bedrijf.

Huisstijl fashionboss

Huisstijl laten ontwikkelen, hoe gaan we te werk?

Kennismaken

Bij dit gesprek bespreken wij welke wensen/eisen je aan het nieuwe huisstijl stelt. We gaan het dan hebben over zaken als kleurgebruik, design,  doelgroep, stijl etc.

Ontwikkeling

Tijdens de ontwerfase gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de huisstijl. We nemen je mee in het proces en maken de ontwerpen stap voor stap. 

Feedback & Edit

Zodra het ontwerp is afgerond komen we bij je terug voor feedback. We blijven de huisstijl aanpassen tot je voor 100% tevreden bent. 

Bedrijfslogo

Waarom is een huisstijl noodzakelijk?

Door een goed huisstijl ontwerp wordt de naamsbekendheid van een organisatie versterkt. Ook wordt de identificatie met het bedrijf vergroot door herkenningspunten. Daarnaast is het een goede manier om je bedrijf te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. De huisstijl is een belangrijk onderdeel van jouw identiteit en imago. Het biedt onderscheidend vermogen, zorgt voor herkenning en is de ‘designbase’ van je onderneming. 

We helpen je graag met een pakkende huisstijl. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

"A brand is not just a logo, a website or your business cards, it's the full experience.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Luister niet naar ons, luister naar de ervaringen van andere ondernemers: 

Design beoordelingen

Na elk project sturen we altijd een tevredenheidsonderzoek. Zo proberen we onze service te verbeteren om je nog beter van dienst te kunnen zijn. 

 

Ontwikkeling en vormgeving
85%
Prijs kwaliteitsverhouding
95%
Service
90%

Pakkende huisstijl laten ontwikkelen?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.