Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

• PORTFOLIO •

Interactieve visitekaartje Social Game Changer

Interactieve visitekaartjes SGC

NFC Visitekaartjes met Linkedin koppeling

Nieuwe interactieve visitekaartjes voor Socialgamechanger. De opdrachtgever was erg nieuwschierig en wilde de kaartjes koppelen aan haar Linkedin pagina. Het ontwerp was al aanwezig dus onze taak om de visitekaartjes te drukken en te programmeren met een Linkedin koppeling.  De link wordt automatisch geopent in de browser als er geen Linkedin app aanwezig is op het toestel van de gebuiker.

Opdrachtgever:

Social Game Changer
C. de Calonne

Wat zijn interactieve visitekaartjes?

Interactieve visitekaartjes werken op basis van een geprogrammeerde NFC chip (Near field Communication). We gebruiken een bestaand ontwerp of maken een ontwerp op maat dat aansluit bij uw bedrijf. Daarna implementeren we een NFC chip en programmeren deze met een opdracht. De chip kan gelezen worden door Android & iOS toestellen. Zodra het visitekaartje in de buurt komt van een smartphone wordt de opdracht automatisch uitgevoerd.

Bekijk alle slimme netwerk tools in onze NFC Shop.

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.