Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

• PORTFOLIO •

Interactieve visitekaartjes BSF

Interactieve visitekaartjes BSF

Interactieve visitekaartjes laten maken

BSF Expediteurs gaf ons de opdracht om interactieve visitekaartjes te maken. De opdrachtgever was al in het bezit van een ontwerp dus aan ons de taak om het ontwerp uit te werken tot super opvallende visitekaartjes. Om de NFC-functie duidelijk aan te geven hebben we een klein scanmerk toegevoegd aan het ontwerp.

De visitekaartjes zijn geprogrammeerd met de contactgegevens en een website koppeling. Zodra de een Android gebruiker het kaartje scant, worden de contactgegevens automatisch overgezet in de telefoon van de gebruiker. Bij iOS wordt de gebruiker doorgestuurd naar de website.

Opdrachtgever:

BSF Expediteurs

R.Bestman

Visitekaartjes met NFC

Interactieve visitekaartjes werken op basis van een geprogrammeerde NFC chip (Near field Communication). We gebruiken een bestaand ontwerp of maken een ontwerp op maat dat aansluit bij de onderneming. Daarna implementeren we een NFC chip en programmeren deze met een opdracht. De chip kan gelezen worden door Android & iOS toestellen. Zodra het visitekaartje in de buurt komt van een smartphone wordt de opdracht automatisch uitgevoerd.

Bekijk de interactieve visitekaartjes in onze webshop.