Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

• PORTFOLIO •

Interactieve visitekaartjes Facilitylinq

Interactieve visitekaartjes Facilitylinq

Interactieve visitekaartjes met video

Een nieuwe opdrachtgever met een nieuw project! Facilitylinq was al in het bezit van visitekaartjes maar wilde toch graag gebruik maken van de extra NFC functie.  Zo hebben we de kaartjes geprogrammeerd met een Youtube koppeling. Zodra de contactpersoon het kaartje scant, wordt er automatisch een promotievideo geopend in de Youtube app. De video kan ook geopend worden in de browser indien de gebruiker geen App heeft geïnstalleerd.

Opdrachtgever:

Facilitylinq
J.Stronkhorst

Ontdek de mogelijkheden

Interactieve visitekaartjes werken op basis van een geprogrammeerde NFC chip (Near field Communication). We gebruiken een bestaand ontwerp of maken een ontwerp op maat dat aansluit bij jouw bedrijf. Daarna implementeren we een NFC chip en programmeren deze met een opdracht. De chip kan gelezen worden door Android & iOS toestellen. Zodra het visitekaartje in de buurt komt van een smartphone wordt de opdracht automatisch uitgevoerd.

Bekijk alle mogelijkheden met interactieve visitekaartjes.

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.