Interactieve visitekaartjes | superklussen Interactieve... Interactieve...

Interactieve visitekaartjes | Chipped Designs

Opdrachtgever: Superklussen

interactieve visitekaartjes superklussen

Een interactief visitekaartje

Een interactief visitekaartje laten maken? Daar had onze opdrachtgever ‘Superklussen’ wel oren naar. Omdat er nog geen ontwerp aanwezig was, moest er eerst een visitekaartje ontworpen worden. Om herkenning op te roepen hebben we een kijkje genomen op de website van onze opdrachtgever. Gefocussed op de huisstijl zijn onze vormgevers aan de slag gegaan met 3 verschillende concepten met deze als eindresultaat.

Informatie uitwisselen met een interactief visitekaartje

Interactieve visitekaartjes werken op basis van een geprogrammeerde NFC chip. Zodra een smartphone binnen een bereik van 10cm komt, wordt er automatisch een opdracht uitgevoerd. Voor onze opdrachtgever hebben de visitekaartjes geprogrammeerd met de contactgegevens. Zodra een klant het kaartje leest met zijn smartphone, worden de contactgegevens (naam, telefoon, email, website) gekopieerd naar zijn smartphone.

Dit is één van de vele mogelijkheden met interactieve visitekaartjes. Het is ook mogelijk om ze te programmeren met een link naar uw website, socialmedia pagina of offerte formulier.

Interactieve Visitekaartjes | Contactgegevens uitwisselen | Superklussen

Interactieve visitekaartjes, al vanaf € 70,00