Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

Logo laten ontwerpen

Uniek, opvallend en ontworpen door een grafisch vormgever

Professioneel logo laten ontwerpen

3 Concepten op maat vanaf € 149,00

Een logo is voor elke onderneming van essentieel belang. Het is de visuele naam en de stempel van je bedrijf waar klanten je straks aan herkennen. Wil je een professioneel, uniek en veelzijdig logo laten ontwerpen? Onze grafische vormgevers staan klaar om jouw ideeën te realiseren en een logo te ontwerpen dat aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. 

Elk logo moet voldoen aan onze 6 standaarden:
Uniek | Herkenbaar | Professioneel | Bijpassend | Flexibel | Tijdloos

Logo ontwerpen, hoe gaan we te werk?

Kennismaken

In dit intake gesprek bespreken wij welke wensen/eisen je aan het nieuwe logo stelt. We gaan het dan hebben over zaken als kleurgebruik, design,  doelgroep, stijl etc.

Ontwerpfase

Tijdens de ontwerfase wordt alle informatie uitgewerkt en maken we 3 verschillende concepten die aansluiten bij je bedrijf. 

Feedback & Edit

Zodra de concepten klaar komen we bij je terug voor feedback. Het beste concept gaan we helemaal perfectionaliseren tot je voor 100% tevreden bent. 

Huisstijl fashionboss

Een bedrijfslogo dat bij je past

Ben je op zoek naar een logo ontwerper die jou kan helpen met het laten ontwerpen van jouw logo? Creativ Media is sinds 2012 gespecialiseerd in het ontwerpen van online en offline communicatie. Wij maken een professioneel logo dat herkenbaarheid oproept bij je doelgroep en zorgt voor een betrouwbare uitstraling voor je bedrijf. Daarnaast staan we klaar voor andere ontwerp uitdagingen en helpen we graag met ontwikkelen van een volledige huisstijl. 

Wil je ook een bijpassend logo laten maken? Neem dan gerust contact op. 

Waarom een logo laten maken bij Creativ Media?

Op internet zijn er honderden ontwerpers te vinden. Met prijzen variërend van tien tot enkele duizenden euro’s is het lastig om een goede ontwerper te vinden. Waarom zou je dan voor ons kiezen? 

Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig. Wil je een logo laten ontwerpen door een ontwerper met passie, creativiteit en meer dan 10 jaar ervaring, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We doen er alles aan om een fantastisch logo te ontwerpen dat volledig aansluit bij jouw bedrijf. Daarom blijven we het logo eindeloos aanpassen tot jij voor de volle 100% tevreden bent. 

Benieuwd naar ons werk?

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk Portfolio

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Luister niet naar ons, luister naar de ervaringen van ondernemers die al een logo hebben laten maken door Creativ Media:

Beoordelingen Logo's

Na elk project sturen we altijd een tevredenheidsonderzoek. Zo proberen we onze service te verbeteren om je nog beter van dienst te kunnen zijn. 

 

Ontwikkeling en vormgeving
85%
Prijs kwaliteitsverhouding
95%
Service
90%
Logo Laserkliniek haarlem
Logo Young & Free jewelry
Logo Muzuss
Logo Hotel Ceresplatz

Offerte aanvragen voor jou logo?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.