Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

Creativ Media | Mediabureau Haarlem

Creatieve oplossingen voor ambitieuze ondernemers

Meer dan een online mediabureau

Creativ Media is meer dan alleen een strategisch en creatief mediabureau in Haarlem. Wij zijn de online partner van ambitieuze ondernemers en helpen met het kenbaar en zichtbaar maken van organisaties. Wij zijn er om jou als ondernemer te helpen met groeien via online en offline media. Onze missie is het creëren van een visuele identiteit die compleet aansluit bij jouw onderneming en deze kenbaar te maken aan de buitenwereld.

Als mediabureau zijn we de one-stop-shop voor ondernemers. Doordat we veel diensten zelf aanbieden kunnen we helpen met de opzet van een onderneming, de ontwikkelingsfase en de marketing. 

Een goede klantrelatie is belangrijk

Met gevoel voor creativiteit en innovatie helpen wij al meer dan 11 jaar diverse opdrachtgevers. We hebben de meest opvallende websites en mooiste ontwerpen mogen maken. Een goede relatie met al onze klanten is belangrijk en daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijke service. 

Alleen samen kunnen we een perfect resultaat behalen en daarom luisteren we goed naar wat onze klanten vragen. Om daar vervolgens adequaat op in te kunnen spelen en waar nodig advies te geven.

Al meer dan

0

ondernemers gingen je voor

Samen brainstormen voor resultaat

Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Emiel Ponsen en ik ben de oprichter van Creativ Media. Het bedrijf is ontstaan tijdens mijn communicatie & multimedia studie in 2011. Naast de studie was ik in mijn vrije tijd veel bezig met het ontwikkelen van websites en haalde ik bij de lancering van mijn eigen webshop ook de eerste klant binnen. Vandaag de dag is Creativ Media uitgegroeid tot een full-service mediabureau en zijn we het eerste bedrijf met een duurzaam alternatief voor visitekaartjes. 

Mijn hart ligt bij het begeleiden van ondernemers om samen tot een perfect eindresultaat te komen. Ik vind het prachtig om te zien als een bedrijf verbeterd dankzij het werk dat we verrichten. Of het nou gaat om een logo ontwerp of een maatwerk website, ik werk elke dag met plezier aan de projecten die ik voor mijn klanten mag uitvoeren.

  • Wij denken altijd met je mee over het maken van de juiste beslissingen.
  • Jouw business is onze business en daar willen we alles over weten.
  • Wij investeren graag in lange termijn relaties met onze klanten.
  • Even kennis maken? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.