Interactieve Visitekaartjes Laminaatoutlet Geboortekaartjes Senn Interactieve...

NFC Visitekaartjes | Chipped Designs

Laminaatoutlet

interactieve_visitekaartjes_laminaatoulet

NFC Visitekaartjes

Laminaatoutlet was al in het bezit van visitekaartjes maar wilde toch graag gebruik maken van de extra functionaliteiten van Chipped Designs.  Dat zijn visitekaartjes met een geprogrammeerde NFC chip. De chip zorgt voor een connectie tussen offline en online. Zo kunnen we een interactief visitekaartje koppelen aan uw website of Social media pagina.  Met NFC visitekaartjes bieden meer mogelijkheden en een grotere kans om een indruk achter te laten bij uw klanten.

Contactgegevens uitwisselen met NFC visitekaartjes

Een visitekaartje met een NFC chip kan reageren op een smartphone. Zodra de smartphone binnen een bereik van 10cm komt, worden de contactgegevens automatisch uitgewisseld. Voor onze opdrachtgever hebben de visitekaartjes geprogrammeerd met de contactgegevens. Zodra een klant het kaartje leest met zijn smartphone, worden de contactgegevens (naam, telefoon, email, website) gekopieerd naar zijn smartphone.

Dit is één van de vele mogelijkheden met interactieve visitekaartjes. Het is ook mogelijk om ze te programmeren met een link naar uw website, socialmedia pagina of offerte formulier.

Interactieve Visitekaartjes - Contactgegevens uitwisselen

Visitekaartjes laten maken met NFC?