Onze Servicepakketten

Omdat zekerheid wel zo fijn is

Altijd up-to-date

Service & support op maat

Met onze servicepakketten bent u altijd up-to-date. Een website heeft pas een toegevoegde waarde wanneer deze met regelmaat van nieuwe content wordt voorzien. Met alleen een website ben je er namelijk niet. Een website wordt pas nuttig wanneer deze ook echt gebruikt wordt. Daarnaast geeft Google meer waarde aan websites met nieuwe content.

 

Geen zin om zelf uw website aan te passen? Of heb je gewoon geen tijd om dit goed bij te houden? Met onze servicepakketten bieden wij de perfecte oplossing. Wij nemen het werk uit handen en zorgen dat uw website altijd up-to-date is voor (potentiële) klanten! .

Een servicepakket van Creativ Media geeft u als klant een aantal voordelen, zo krijgt u een x aantal uren support waardoor u voor ondersteuning bij ons kunt aankloppen zonder dat we daarvoor een factuur hoeven te sturen. Dit kan in de vorm zijn van media, layout of content updates. Daarnaast wordt er een maandelijkse backup gemaakt van uw site en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen.

De technische ontwikkelingen gaan snel. We adviseren daarom om minimaal 1 keer per jaar een CMS update uit te laten voeren. Deze CMS update is inbegrepen bij onze servicepakketten. Hierdoor blijft uw website altijd veilig en snel.

Gaat u alleen voor zekerheid of all-in?

Service aanbod

Zorg voor volledige optimalisatie van uw website en maak gebruik van onze servicepakketten. Zo is uw website altijd up to date en zijn problemen binnen 24 uur opgelost! Update u zelf de website maar wilt u zekerheid? Het basispakket bied u een snelle en veilige website. Liever het werk uitbesteden? Ga dan voor het All-in pakket en laat uw volledige website updaten door professionals.
Basis Servicepakket
295per jaar
Technische updates
Altijd een perfect werkende website
Automatische backups
Verzekerd tegen bedreigingen
Support
Voor al uw technische vragen
All-in Servicepakket
995per jaar
Media updates
Beeldmateriaal laten aanpassen
Layout updates
Layout laten aanpassen
Content updates
Content laten aanpassen
Technische updates
Altijd een perfect werkende website
Automatische backups
Verzekerd tegen bedreigingen
Support
Voor al uw technische vragen

Veelgestelde vragen

Kan ik me aanmelden als mijn website niet bij jullie gemaakt is?

Het is mogelijk om je aan te melden voor een servicepakket maar het hangt er van af in welk content management systeem de website gebouwd is. De systemen waar wij het meest mee werken zijn: WordPress, Joomla, Opencart en Magento. Neem contact op met onze experts als u twijfelt.

Wat zijn technische updates en content updates?

Technische updates zijn bedoeld om uw website goed te laten functioneren. Onze experts houden uw website elke maand in de gaten om uw systeem up-to-date te houden. Content updates zijn updates van tekst, sliders of afbeeldingen om uw website te blijven vernieuwen. Laat onze experts het werk doen voor een perfect eindresultaat dat 24/7 aanhoudt.

Wat zijn media updates en layout updates?

Media updates zijn van toepassing als u een  gallerij of portfolio op uw website heeft. Elke maand worden nieuwe foto’s en onderwerpen toegevoegd. Layout updates zijn bedoeld voor het ontwerp van de website. Bijvoorbeeld het ontwerpen van een opvallende slider, banner of het aanpassen van de huisstijl.

Welk servicepakket past het best bij mijn situatie?

Als u zelf de website aanpast kan u het best kiezen voor het basis pakket. Zo bent u altijd verzekerd dat u website up-to-date is en kan u voor problemen altijd terecht bij onze experts. Als u geen tijd heeft om de website zelf aan te passen kan u kiezen voor het All-in pakket. Dit pakket is inclusief media, layout en content updates. Zo blijft uw website altijd vernieuwend en up-to-date voor potentiële klanten.

Wat gebeurt er als mijn website crashed?

Als klant van ons bent u altijd verzekerd van een beveiligde verbinding door middel van Secure Socket Layer (SSL). Daarnaast maken we elke maand een back-up. Dus mocht er toch iets gebeuren dan staan alle gegevens veilig.

Hoe beëindig ik mijn abonnement?

Al onze servicepakketten zijn jaarlijks opzegbaar. Elk jaar sturen we u een factuur tot u het abonnement stop zet. Dit kan door telefonisch contact op te nemen of een mail te sturen naar [email protected]