Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

Visitekaartjes laten ontwerpen

Opvallende visitekaartjes laten ontwerpen

3 ontwerpen op maat vanaf € 99,00

Wil je visitekaartjes laten ontwerpen waarmee je een blijvende indruk achter laat? Visitekaartjes zijn een belangrijk promotiemiddel om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Niet alleen is het handig om iemand snel je contactgegevens te overhandigen, maar het geeft direct een indruk van je bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt.

Creativ Media ontwerpt een stijlvol, uniek, tijdloos, modern of eenvoudig visitekaartje dat volledig aansluit bij jouw identiteit. Daarnaast verzorgen we het drukwerk en hebben we verschillende netwerk tools om je écht te onderscheiden van de grijze massa. Zo kun je kiezen voor interactieve visitekaartjes of een Smart Business Card om contactloos gegevens te delen.

Visitekaartje ontwerp

Visitekaartje laten ontwerpen, hoe werkt het?

Kennismaken

Eerst hebben we samen een brainstorm sessie over de mogelijkheden en bespreken we de wensen / eisen die je het ontwerp stelt. Daarnaast bespreken we het items zoals kleurgebruik, design, lettertypes en stijl.

Ontwerpfase

Tijdens de ontwerpfase gaan onze vormgevers alle informatie utiwerken tot een bijpassend ontwerp. Totaal worden er 3 concepten ontworpen die aansluiten bij jouw identiteit. 

Feedback & Edit

Zodra de ontwerpen klaar komen we bij je terug voor feedback. Het beste ontwerp gaan we helemaal perfectionaliseren tot je voor 100% tevreden bent. Indien gewenst regelen we ook het drukwerk. 

Bekijk ook onze digitale visitekaartjes met NFC

Deel je gegevens contactloos

Wij ontwerpen niet alleen een fantastisch visitekaartje maar voorzien je van de meest opvallende business cards die je ooit hebt gezien. Ontdek de mogelijkheden met een Smart Business Card of Smart Button en deel al je bedrijfsgegevens met één tap.

  • Contactloos via NFC en QR.
  • Werkt met Android & iOS toestellen.
  • Update je contactgegevens op elk moment
  • Nooit meer nieuwe visitekaartjes bestellen

Ook een visitekaartje laten ontwerpen?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.