Visitekaartjes laten ontwerpen

Volledig op maat gemaakt en aangepast aan uw huisstijl

Opvallende visitekaartjes laten ontwerpen

Wilt u visitekaartjes laten ontwerpen? Visitekaartjes zijn een belangrijk promotiemiddel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Niet alleen is het handig om iemand snel je contactgegevens te overhandigen, maar het geeft direct een indruk van je bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Vergis u niet in de klandizie die u mis kan lopen met een slecht visitekaartje.

Creativ Media ontwerpt een stijlvol, uniek, tijdloos, modern of eenvoudig visitekaartje volledig op maat en aansluitend bij uw bedrijf. U kunt u bij ons ook interactieve visitekaartjes laten maken, deze technologie is vrij nieuw en werkt perfect om een blijvende indruk achter te laten. Ook voor visitekaartjes geldt dat wij net zo lang doorgaan met ontwerpen totdat jij 100% tevreden bent.

visitekaartje_laten_ontwerpen

Onze werkwijze

Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek om uw wensen vast te stellen en een beter beeld te krijgen van uw bedrijf. Als dit beeld is gevormd gaan onze vormgevers aan de slag met het eerste ontwerp. Het eerste ontwerp bestaat uit 3 concepten waar u uit kan kiezen. Daarna kan u het visitekaartje kosteloos blijven aanpassen. Als alles is afgerond ontvangt u van ons alle bestanden voor desktop en drukwerk.

Tevredenheidsgarantie

Onze werkwijze is simpel. U verteld onze vormgevers uw ideeën en zei overtreffen uw verwachting. Wij streven ernaar dat u logo helemaal voldoet aan al uw wensen. Daarom ontwerpen onze vormgevers altijd 3 unieke concepten en kan u het logo kosteloos blijven aanpassen tot het compleet naar wens is. Onze vormgevers gaan altijd voor een perfect eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Contactloos netwerken met Chipped Designs

De nieuwe generatie visitekaartjes

Chipped Card: Smart Business Card met NFC

Chipped Designs | Chipped Card

Chipped Card met Online Business Profiel

Ontdek de mogelijkheden met de Chipped Card, een Smart Business Card met een online profiel dat u op elk moment kunt aanpassen. Tap de kaart tegen een willekeurige telefoon en deel automatisch het profiel met uw contactgegevens, website, socials en foto!

 

  • Android & iOS zonder APP
  • Snel en makkelijk netwerken
  • Tap & deel je profiel binnen één seconde
  • Nooit meer nieuwe visitekaartjes bestellen
BEKIJK DE CHIPPED CARD

Interactieve visitekaartjes

Interactieve visitekaartjes zijn een nieuwe en innovatieve manier om uw bedrijf te presenteren. We gebruiken een bestaand ontwerp of maken een ontwerp dat aansluit bij uw bedrijf. Daarna implementeren we een NFC chip en programmeren deze met een opdracht:

 

  • Direct contactgegevens uitwisselen.
  • Link naar website of specifieke pagina.
  • Koppeling naar Social Media.
BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
Chipped Designs | Interactief promotiemateriaal | Creativ Media

Chipped Designs | Interactieve visitekaartjes