Webdesign bureau Haarlem

Voor een website compleet aangepast aan uw wensen

Webdesign bureau Haarlem?

Wilt u een professionele website of webshop laten maken? Of is uw huidige website verouderd en bent u er helemaal op uitgekeken? Creativ Media is hét webdesign bureau Haarlem die werkt voor kleine en grote ondernemingen. Voor elke ondernemer bedenken we een oplossing op maat. Samen kijken we naar welke oplossing het beste bij uw onderneming past. Daarnaast investeren wij graag in lange termijn relaties met onze klanten.

Een website laten maken bij een ontwikkelaar waarmee het klikt. Dat vinden wij super belangrijk! Persoonlijk contact is één van de key factoren voor een succesvol project, dat is wat ons als Webdesign bureau onderscheidt. Bij Creativ Media wordt uw website ontwikkeld door professionele webdevelopers en het design ontworpen door creatieve vormgevers. Wij denken met u mee en gaan tot het uiterste om samen een fantastische website online te zetten.

webdesign_bureau_haarlem

Website, webshop of maatwerk

Creativ Media luistert naar uw wensen en eisen en samen bepalen wij de juiste oplossing. Of het nu gaat om een WordPress, Joomla of Opencart website. Omdat veel ondernemers dezelfde functies en mogelijkheden gebruiken, hebben we All-in website pakketten samengesteld. Een pakket voor één vast tarief inclusief domeinnaam, hosting en SEO.

Hoog in Google

Uw website hoog in google? Wij maken websites en webshops en optimaliseren deze met SEO-technieken. Met een kennismakingsgesprek kijken we samen naar de woorden waar u op gevonden wilt worden. Goede SEO zorgt er niet alleen voor veel gratis bezoekers. Het draagt ook enorm bij aan je autoriteit en betrouwbaarheid. De ‘eerste‘ is vaak de ‘beste‘ in de ogen van een bezoeker.

Responsive webdesign

Alle websites en webshops ontwikkeld door Creativ Media zijn volledig responsive. Responsive wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm. Door deze techniek werkt uw website of webshop perfect op telefoon, tablet en desktop. Door de groei aan mobiele gebruikers vinden wij responsive webdesign noodzakelijk.

Gratis website ontwerp

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Zodra uw wensen zijn vastgesteld maken onze vormgevers gratis een ontwerp van uw website. Het concept wordt ontworpen in Photoshop en is bedoeld om de look & feel te ervaren. Zo weten onze webdevelopers precies welke elementen ze wel of juist niet moeten gebruiken.

Website laten maken in Haarlem?

Wij staan voor u klaar! Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken!