Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

Webdevelopment

Van maatwerk website tot een conversieknallende webshop

Website laten maken

Meer dan 10 jaar ervaring met webdevelopment

Een professionele website is niet alleen een visitekaartje voor je bedrijf, maar ook een online marketingmachine die voor jou het werk doet. Een goede website roept herkenbaarheid op bij je doelgroep, scoort hoog in Google en zorgt voor nieuwe leads en conversies. Wij hebben jarenlange ervaring met webdevelopment en maken een website die volledig aansluit bij jouw identiteit. Betrouwbaar? Innovatief? Duurzaam? Je website laat zien wie je werkelijk bent.

Webdevelopment specialist:

Website tennis & squash overhout
Webshop Young & Free Jewelry

Webshop laten maken

Betrouwbaar design en gericht op conversies

Creativ Media regelt alles voor jouw webwinkel of webshop: design, ontwikkeling, SEO, betaalmethodes, hosting, en zelfs een wordpress training bij oplevering. Wij ontwerpen niet alleen een fantastische webshop maar zetten de bezoekers aan tot actie en zorgen voor een top positie in de zoekmachines. 

Creativ Media is gespecialiseerd in:

Zoekmachine optimalisatie

Hoger in Google met SEO

Een verkoop begint meestal met een zoekopdracht in Google. Hoe hoger de positie van je website, hoe groter de kans dat bezoekers op jouw website terecht komen. Toch kan er maar één de eerste zijn en daarom gebruiken we speciale SEO-technieken om de website te verbeteren op gebied van content, structuur, media, snelheid en techniek. Samen kijken we naar de zoekwoorden die voor jouw bedrijf het meest waardevol zijn en gaan we aan de slag om een top positie te behalen voor jouw website of webshop. 

Onderdelen van SEO:

Zoekresultaten

Klaar om je dromen te realiseren?

Creativ Media helpt ondernemers verder

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.