Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

• PORTFOLIO •

Webshop Young & Free Jewelry

Webshop Young & Free Jewelry

Van Wix naar Woocommerce

Wix, Strato en Dudo, allemaal voorbeelden van websitebuilders waar je binnen enkele uren een website of webshop kunt bouwen. Dit werkt prima voor starters of hobbyisten maar de software is niet bedoeld voor een professionele sieraden webshop. Zo ondervond Young & Free Jewelry problemen met de beperkte opties waardoor de webshop niet volledig naar wens functioneerde. Daarnaast is Wix niet geschikt voor zoekmachine optimalisatie waardoor de webshop slecht vindbaar was in Google.

Wij kregen de opdracht om de Wix webshop om te bouwen tot een professionele en vindbare Woocommerce webshop.

Opdrachtgever:

Young & Free Jewelry
Y.M. Beers
R.Verkuisen

Nieuwe webshop Young & Free Jewelry

Om het project in kaart te brengen hebben we eerst een webshop ontwerp gemaakt in Photoshop. Vanuit dit ontwerp zijn we de webshop Young & Free Jewelry gaan opzetten in WordPress. Tijdens de ontwikkeling hebben we altijd een aantal meetings om de voortgang te bespreken en eventuele aanpassingen te maken.

De webpagina’s zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines waardoor deze hoger verschijnen in Google. Zo heeft Young & Free Jewelry een top positie op verschillende zoektermen. Daarnaast is de webshop volledig responsive en ontwikkeld met een page builder zodat de opdrachtgever de webshop zelf makkelijk kan beheren en aanpassen.

Logo Young & Free jewelry

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.