Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

• PORTFOLIO •

Website Monice Janson

Website Monice Janson

Typografie website

Van Monice Janson, specialist in typografie, kregen we de opdracht om een nieuwe website te maken. Een bijzonder project aangezien Monice de website helemaal zelf heeft ontworpen. Wij mochten het ontwerp uitwerken tot een professionele website waar bezoekers haar werk kunnen bewonderen.

Ombouwen naar WordPress

We hebben de website vanaf scratch ontwikkeld in WordPress zonder het gebruik van een thema. Waarom? Omdat een thema zwaar is qua opslag, een standaard ontwerp heeft en de website vertraagd. Als ondernemer wil je een website laten maken die volledig bij jou aansluit en geen standaard ontwerp.

Tijdens de ontwikkeling hebben we de pagina’s één voor één omgebouwd naar WordPress. Hierbij hebben we extra aandacht besteed aan de typografie, witruimtes en de verschillende schermformaten.

Het resultaat is een custom made website die niet alleen de creativiteit van Monice weerspiegelt, maar ook een inspirerende impressie van haar typografie projecten. 

Opdrachtgever:

Monice Janson

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.