Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

• PORTFOLIO •

Website Van der Linden Coaching

Van huisstijl tot custom made website

Bij Creativ Media zijn we altijd enthousiast om ondernemers te helpen met het opbouwen van hun merkidentiteit. Van der Linden Coaching uit Haarlem kwam naar ons met de vraag of we hem konden helpen met het realiseren van een bijpassende identiteit. Van een volledige huisstijl tot een custom made website.

Opdrachtgever:

Monice Janson

Het project

Huisstijl en Logo Ontwerp: We begonnen met het ontwerpen van een huisstijl en logo. Het ontwerp moest professioneel, toegankelijk en inspirerend zijn om zowel bestaande als potentiële klanten aan te spreken binnen de doelgroep.

Visitekaartjes & Chipped Card: Om de herkenbaarheid te versterken hebben we ook een ontwerp gemaakt voor de visitekaartjes, Chipped Card en de bedrijfskleding. Daarnaast hebben we het drukwerk verzorgd om zeker te zijn van goede kwaliteit.

Webontwikkeling: Bij akkoord op de huisstijl en het logo zijn we gestart met het ontwikkelen van de website. De website is volledig op maat gemaakt in WordPress, zonder gebruik van een standaard thema. Op deze manier hebben we een ontwerp gemaakt dat volledig aansluit bij de visie en uitstraling van de klant.

Van der linden coaching logo

Wil je ook een website laten maken?

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.