Shop    |   Contact    |   Over Creativ Media

• PORTFOLIO •

Website XStyles

Website XStyles

Nieuwe website voor XStyles

Soms is het nodig om een nieuwe WordPress website te laten maken. De huidige website van XStyles was niet op de juiste manier opgebouwd en de overbodige bestanden maakte een doolhof van de structuur. De ontwikkelaar had er een zooitje van gemaakt waardoor het bijna onmogelijk was om de website zelf aan te passen.

Als mediabureau proberen we altijd te kijken naar de beste en voordeligste oplossing. Aan de slag gaan met andermans werk vereist een hoop geduld. De website was XStyles van een doolhof aan bestanden waardoor het voordeliger was om een compleet nieuwe website te ontwikkelen. Gezien de problemen bij de vorige website hebben we een responsive WordPress website ontwikkeld met een Block Builder. Zo zijn alle elementen makkelijk zelf aan te passen zonder afhankelijk te zijn van de ontwikkelaar. Daarnaast hebben we de website geoptimaliseerd op content en snelheid met seo-technieken. Eindresultaat: een perfect werkende website met een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en een #1 positie in Google.

Opdrachtgever:

XStyles
P.Kolderie

Aanleverspecificaties

Hieronder vind je de aanleverspecificaties en/of werktekening voor de Chipped Cards. De werktekening is eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op. 

Specificaties

Formaat: 
Marge:
Resolutie:
Bestandsformaat:

91,5 x 60 mm
Incl. 3mm marge
300 tot 600 DPI
.PDF .JPG .PNG

Werktekening

Zorg dat er ruimte vrij blijft van minimaal 25 x 25 mm indien je gekozen hebt voor een extra QR-code.